Количка

0 артикула

Нови продукти

 • Красиви сови на клонки

  -20%
  Цена от: 22.24лв.
  Кат. цена от: 27.80лв.
  виж отстъпката
  Отстъпки за вас
  Цена от: 22.24лв.
  Кат. цена от: 27.80лв.
  Отстъпка: 5.56лв. (20.00%)
 • Комплект шарени пеперуди и цветя

  -20%
  Цена от: 14.00лв.
  Кат. цена от: 17.50лв.
  виж отстъпката
  Отстъпки за вас
  Цена от: 14.00лв.
  Кат. цена от: 17.50лв.
  Отстъпка: 3.50лв. (20.00%)

Най-продавани

Вижте всички статии

Използване на зоната около леглото за съхранение

Мястото за съхранение на багаж в спалнята никога не достига, но може би съществуват нови възможности, които досега сте пропускали. Използвайте зоната около и под леглото, за да създадете ново пространство съхранение и пред вас ще се открие цял нов свят от възможности.

 

Под леглото

Вместо да захвърляте пантофи и обувки под леглото или да оставяте пространството отдолу да събира прах, инвестирайте в контейнери за съхранение. Те са ниски и са идеални за плъзгане под леглото. Напълнете ги с извън сезонни дрехи, обувки или други аксесоари, които не се носят много често. Лесна работа е да се уверите, че те са изключително практични и достъпни. В същото време като са под леглото ще са скрити от погледа и не е необходимо да са абсолютно еднакви и подредени.

 

Сандък за съхранение

В сандък обикновено се съхранява зестрата на младата булка и се дава на вече омъжената жена, след сватбата й.  Той е пълен с неща, които са необходими, за да започне младото семейство новият си живот в собствено жилище. Сандъкът осигурява огромно пространство за съхранение, като същевременно служи като зона за сядане. Някои сандъци са подплатени и са с тапицирани върхове, докато други са просто от твърда дървесина. Те обикновено не са много скъпи.Тъй като сандъка перфектно се вписва в спалнята, подпрян до края на леглото и предлага много пространство за съхранение, то той е идеален за използване.

 

Ракла за завивките

Ако сандъкът  не е опция за подножието на леглото, помислете за монтиране на ракла там. Друг вариант е раклата да е в горната част на леглото. Върху нея могат да се поставят декоративните възглавнички, които се намират върху леглото през деня и се отстраняват за през нощта.

 

Кутии за шапки вместо нощно шкафче

Кутиите за шапки са фантастични за съхранение.Те са в различни размери и лесно се подреждат. Вместо нощно шкафче с малко място за съхранение, инвестирайте в кула от градуирани кутии за шапки. Сложете ги до леглото и ги напълнете с неща, които не се използват много често. Стари спомени и снимки, които нямат друго място за съхранение, могат да се съхраняват безопасно в кула от кутии за шапки. На върха на кулата може да се постави малка нощна лампа и воала, ще се получи оригинален и много интересен акцент в интериора.

 

Обзавеждането на спалнята изисква творческо мислене, приемете това като възможност да мислите извън рамките на общоприетото, все пак това е най-интимното помещение в дома. Мястото за почивка и релакс, което е скрито от чужди погледи и в което можете да развихрите въображението си.

Бъдете креативни, когато обмисляте възможни решения за съхранение в спалнята си. Районът около леглото обикновено е най-слабо използваното пространство, така че започнете оттук, когато планирате как да организирате спалнята.

 

И за финал не забравяйте декорацията по стените, картина за стена или декоративен стикер ще облагородят пространството и ще внесат уют и красота.

 

Екип на deko.bg

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  Все още няма коментари