Количка

0 артикула

Категории

Най-продавани

Детски стикери

Красиви и оригинални стикери за детска стая на момиче. Принцеси, замъци и феи, цветя и пеперуди, стилни полка комплекти с точки, сърчица и облачета. Вдъхновете се от нашите идеи и декорирайте детската стая. Всички стикери се изработват в България от висококачествено фолио. С всяка поръчка получавате безплатен малък пробен стикер и инструкция за монтаж. 

Стикери за момичета (196)

Забавни и оригинални стикери за детска стая на момче. Смели пирати и рицари, самолети, бързи коли и мотори, стилни полка комплекти с точки, звезди и облачета. Вдъхновете се от нашите идеи и декорирайте детската стая. Всички стикери се изработват в България от висококачествено фолио. С всяка поръчка получавате безплатен малък пробен стикер и инструкция за монтаж. 

Стикери за момчета (195)

Очарователни и модерни стикери за декорация с точки, звездички, сърца, капчици. Урасете стаята със замах и създайте колоритна атмосфера в интериора. Ще се влюбите в нашите комплекти полка точки или сърчица, с които бързо и лесно ще превърнете стаята на вашето дете (а защо не и вашата) в забавно място за игра или релакс. Звездички, триъгълничета, дъждовни капки, развихрете въображенито си и комбинирайте различни цветове и модели.

 

Нашите стикери са подходящи за лепене върху латекс, фина мазилка и много други повърхности като шкафове, гардероби, огледала и прозорци. С нашите качествени стикери за стена можете да украсите детската спалня за миг. Разгледайте ги и се вдъхновете от нашите артистични идеи!


Децата ще харесат новата си декорация от deko.bg!

С всяка поръчка получавате безплатен пробен стикер и подробна инструкция за монтаж.

Полка комплекти (18)

Стикери за декорация с герои на Дисни от колекция Deko Cartoon, разработена с участието на специалисти от Walt Disney Company.

 

Новата ни колекция стикери Deko Cartoon ще зарадва вашите малчугани с любими герои от филмите на Disney Company. Тук са МакКуин Светкавицата, Матю и приятели, Мики и Мини Маус, Мечо Пух, Прасчо и Йори. Не сме забравили и красивите принцеси, както и Ана, Елза и Олаф от Замръзналото кралство. Немо и Дори се впускат в приключения из морските дълбини и радват фенове и приятели, а Тънкърбел и феите ви канят в един приказен цветен свят на магии и вълшебства.

 

Колекция Deko Cartoon е уникален начин да оживите всеки интериор в рамките на секунди. Напълно подходяща е за декорация на стени, тавани и мебели в жилищни зони за деца и тийнеджъри, както и за обществени интериори, предназначени за работа, почивка, учене или спортни и медицински дейности.

Материалите, от които са изработени стикерите и методът на печат позволяват мокро почиствене без абразивни препарати. 

 

Предимства на стикерите от колекция Deko Cartoon:

Висококачествен дигитален или офсетов печат върху матов самозалепващ се прозрачен полимерен филм.
Произведено в Чехия по лиценз на Walt Disney Company

Disney стикери за декорация (19)

Нашите персонализирани стикери с име на детето, включващи звездички, цветя, облаци или животни са чудесна възможност за креативен декор на детската стая. Разгледайте ги и се вдъхновете от нашите артистични идеи! Комплектите персонализирани стикери дават възможност за индивидуален дизайн.

Стенните стикери с име на дете или монограм са много често срещан и предпочитан вариант за допълнителна естетика към цялостния дизайн на детските стаи заради изключително лесният способ за лепене или промяна на декорацията след време.

Облепянето на стените и мебелите със стикери е чудесно забавление!

С всяка поръчка получавате безплатен пробен стикер и подробна инструкция за монтаж.

Стикери с име (22)

Детски фризове за стена

Детски фризове (6)

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9»
Страница 1 от 9
«1 2 3 4 5 6 7 8 9»

Детски Стикери за стена с очарователни принцеси, замъци и феи, както и пиратски кораби, автомобили, забавни животни и много други. Ние предлагаме голямо разнообразие както за момичета, така и за момчета. 

 

Декорацията е също толкова важна за децата, както и за възрастните. Със стикери за стена детската спалня може лесно и бързо да се трансформира, за да отговаря на предпочитанията на малките си обитатели. Децата са много взискателни клиенти с често променящи се предпочитания. За разлика от тапетите, стикерите за стена могат лесно да бъдат премахнати, ако вкусът на детето се промени след време.

 

Тийнейджърите могат да бъдат много претенциозни за стила на обзавеждането в стаята си и вратата към нея. Ако вашият тийнейджър търси забавен и впечатляващ начин да изяви индивидуалността си, нашите предложения ще го улеснят да направи необичайно интересни и лесно променящи се декорации в стаята си. Може да избира между стикери на спортна или музикална тематика, както и забавни и смешни надписи.

 

Нашите стикери са подходящи за лепене върху латекс, фина мазилка и много други повърхности като шкафове, гардероби, огледала и прозорци. С нашите качествени стикери за стена можете да украсите детската спалня за миг. Разгледайте ги и се вдъхновете от нашите артистични идеи!


При поръчка над 80,00 лв - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!


Децата ще харесат новата си декорация от deko.bg!

С всяка поръчка получавате безплатен пробен стикер и подробна инструкция за монтаж.