Количка

0 артикула

Нови продукти

Начало Статии

Статии

Сънища и цветове

Декорацията на стените е особено важна част от интериорния дизайн в съвременните жилища и хотели. Пробвайте със стикер за стена или картина, за да добавите цветен акцент в спалнята.

Прочети още →

Защо пролетта ни прави щастливи

Декорирайте дома си със стикери за стена с цветя и флорални орнаменти и поканете пролетта да ви погостува!  Бъдете в синхрон със сезона на цветята и пробуждането на земята за нов живот.

Прочети още →

Весел Великден с искрящо жълти нарциси.

Нарцисите са типичната великденска украса, дали като стикер за стена, рязан цвят или като саксийно растение - с нарцисите пролетта идва навреме за празничните Великденски дни.

Прочети още →

Цветята, с които да посрещнем пролетта – 2 част

Декорирайте дома или офиса си с картина с цветя или декоративен стикер с дървета и клонки. Във втората част на статията ни продължаваме да ви запознаваме с най-популярните вестители на пролетта - красивите пролетни цветя

Прочети още →

Цветята, с които да посрещнем пролетта – 1 част

Украсете дома си със стикери за стена с цветя. След дългата и мрачна зима, цъфтенето на пролетните цветя е като истинско пробуждане от дълъг сън.

Прочети още →

Спечели безплатен СТИКЕР ЗА СТЕНА по-избор с играта на Deko.bg

Искаме да ви разкрием магията в декорацията. Един вълнуващ свят на цветове и съчетания, творчество и емоции - поле за вашето въображение и фантазии.

Прочети още →

Какви материали е добре да използваме за кухненския гръб?

Със стикери за стена можете да постигнете модерен вид на кухненския гръб, който е един от акцентите във всяка кухня. Той би трябвало да е както функционален, така и красив и може да се изработи от лесни за почистване материали като керамика или стъкло, които са два от най-популярните видове кухненски гръб. Смяната на стария кухненски гръб с нов е бърз и лесен начин да освежите кухнята.

Прочети още →

Използване на зоната около леглото за съхранение

Стикер за декорация на стената в спалнята винаги е отлична идея. В тази статия, обаче, ще отделим повече внимание на мястото за съхранение на багаж в спалнята. То никога не ни достига, но може би съществуват нови възможности, които досега сте пропускали. Използвайте зоната около и под леглото, за да създадете ново пространство съхранение и пред вас ще се открие цял нов свят от възможности.

Прочети още →

Екзотични трансформации – идеи за декорация

Стикерите за стена с екзотични елементи и притокът на много други екзотични продукти на пазара, както и лесното пазаруване он-лайн правят включването на екзотични елементи във вашия интериор по-лесно от всякога. Ориенталски дърворезби, килими от Персия, редки дървени сандъци от Бразилия - тези акценти и орнаменти позволяват на декораторите да въвеждат стилове от цял свят, за да обогатят интериора в домовете и да ни пренесат на пленителни места.

Прочети още →

Домашен декор в рустик стил

Стикери за стена могат да са в помощ за добавяне на рустик стил в декора. Тази популярна тенденция е лесна за постигане, тъй като често не е съсредоточена върху скъпи мебели или аксесоари. Много от елементите в този стил могат да бъдат изработени по метода „направи си сам” или закупени втора ръка. 

Прочети още →
Страница 1 от 3
«1 2 3»