Меню
Профил
Език

Категории

Най-продавани

Вижте всички статии

Зимна декорация на дома след Коледа

Зимна декорация на дома след Коледа

Уютната зимна декорация естествено принадлежи на студения сезон. След празничната коледна декорация е време да украсим дома зимно, за да прекараме уютно студените и виждащи ни се безкрайни януари и февруари.

 

Тъй като зимата обикновено ни се струва дълга и мрачна, ние можем да се погрижим нашият собствен дом да се превърне в истинска зимна приказка дори след като свалим коледната украса. Достатъчно е да излезем навън и да черпим вдъхновение от цветовете и материалните в природата. Едно от зимните удоволствия е релаксираща разходка край езерото например. То ни посреща понякога в петролно синьо, понякога в чист тюркоаз или покрито с лед. И ако сте се любители на тези естествени тонове, то тогава ги използвайте и създайте подходящия интериор за вас! Мебелите, картините и аксесоарите в бели, сини, кафяви и метални тонове изглеждат и уютни и стилни!

Част от украсата можете да направите съвсем лесно сами или с децата. По този начин малките се интегрират в процеса на декорация, могат да  развият въображението си и със сигурност ще се забавляват много.

Например, оставете децата си да сгъват и изрязват фенери и хартиени звездички, които след това могат да се използват в детската стая за зимна декорация на прозорците. Фенерите могат да се напълнят с изкуствен сняг и изкуствени снежинки. От разходката на вън, находките от природата могат да се използват и за зимна украса.

 

 

Декорация с намерени предмети от природата:

  1. На следващата си зимна разходка събирайте клонки, борови шишарки, жълъди и други ядки.
  2. Напръскайте намерените предмети с декоративни бои в бяло, сребро и злато и ги оставете да изсъхнат.
  3. Използвайте зимната украса като креативен елемент за красива декорация на масата. Поставен върху подложка за маса или заедно с изкуствен сняг в големи декоративни чаши, това създава зимна атмосфера в трапезарията.

Когато навън се стъмни рано, особено важно е да има достатъчно източници на светлина в помещенията. Жълтата светлина създава особено уютна атмосфера, докато бялата светлина изглежда студена. Тъй като се фокусираме върху комфорта през зимата препоръчваме ви да използвате топли източници на светлина. Но никоя светлина не е по-красива от сиянието на горящите свещи. Разпръснете различни свещи в дома си и озарете стаите с топлата им светлина. Ароматизираните свещи разпръскват аромат и създават настроение, което внася допълнителна доза уют във вашия дом.

 

deko.bg

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари