Количка

0 артикула

Категории

Нови продукти

Най-продавани

Уважаеми клиенти,
Част от екипа ни излиза в лятна ваканция и поради тази причина ще има известнo забавяне в обработката на поръчките. Молим за вашето търпение и благодарим, че сте избрали да бъдете наши клиенти! Като компенсация за забавянето в периода от 22.07. до 22.08.2021 г. е в сила отстъпка от -15% на избрани модели стикери в сайта.
Пожелаваме весело лято на всички!

Орнаменти за ел. ключ

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»

Ефектна идея за декорация и предпазване на стената около ключ/контакт за стена. С тeзи нови интересни предложения за декорация скучният ел. контакт или ключ за осветление ще се превърне в красив акцент. Просто залепете оригинален стикер с пеперуда, орнамент или забавно животинче и се насладете на невероятният резултат.

 

Всички стикери се предлагат в богата цветова гама от 39 цвята! Нашите стикери за стена за ел. ключ или контакт за захранване са предназначени за стандартен европейски щепсел с размери 8.5 х 8.5 см. С подробните инструкции за монтаж, които ще получите, инсталационният процес е много лесен и забавен! Насладете се на пазаруването и не се колебайте да зададете каквито и да е въпроси.