Меню
Профил
Език

Категории

Най-продавани

Начало Картини за стена от канава

Картини за стена от канава

Филтри
406 продукт(и)
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 11
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Предлагаме богат избор от висококачествени картини за стена в различни стилове и теми. Независимо дали търсите пейзажи, красиви цветя, животни, кулинарни или абстрактни тематични арт пана, тук на deko.bg със сигурност ще намерите подходящата интериорна декорация за вас. Придайте на монотонните стените в дома, офиса или хотела елегантна и артистична визия, като ги декорирате с картина пано, изработена от художествено платно - канава, отпечатано с перфектно качество и опънато на дървена подрамка. Сигурни сме, че ще бъдете приятно изненадани от качеството на нашите платна.

 

Нашите картини са монтирани върху солидна подрамка от специално обработена дървесина, чието качество на изработка отговаря на много високи изисквания. Това създава най-добрата основа за едни разкошни, модерни и впечатляващи платна с богати и наситени цветове. Мастилата за печат, с които работим са устойчиви на светлина и вие ще се наслаждавате на вашата картина дълго време, без тя да промени вида и качеството си. Благодарение на специално структурираната повърхност на платното за печат, фотографии, художествени щампи и абстрактни мотиви изглеждат особено добре и ви дават перфектната възможност да украсите дома или офиса си с изискано пано - картина за стена.


Всички наши картини се изработват ръчно, след поръчка. Ние от deko.bg държим да вложим лично отношение и особенно внимание към детайла при всяко платно, което изработваме, за да бъдете вие, нашите клиенти максимално удовлетворени от финалния резултат.
Поръчайте своята картина на deko.bg и се наследате на удоволствието да декорирате дома си. Изработваме и картини по поръчка с индивидуални размери. Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с нас на тел.: 0896 73 69 80 или на e-mail: info@deko.bg