Количка

0 артикула

Категории

Нови продукти

Най-продавани

Уважаеми клиенти,
Част от екипа ни излиза в лятна ваканция и поради тази причина ще има известнo забавяне в обработката на поръчките. Молим за вашето търпение и благодарим, че сте избрали да бъдете наши клиенти! Като компенсация за забавянето в периода от 22.07. до 22.08.2021 г. е в сила отстъпка от -15% на избрани модели стикери в сайта.
Пожелаваме весело лято на всички!

Полка комплекти

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»

Очарователни и модерни стикери за декорация с точки, звездички, сърца, капчици. Урасете стаята със замах и създайте колоритна атмосфера в интериора. Ще се влюбите в нашите комплекти полка точки или сърчица, с които бързо и лесно ще превърнете стаята на вашето дете (а защо не и вашата) в забавно място за игра или релакс. Звездички, триъгълничета, дъждовни капки, развихрете въображенито си и комбинирайте различни цветове и модели.

 

Нашите стикери са подходящи за лепене върху латекс, фина мазилка и много други повърхности като шкафове, гардероби, огледала и прозорци. С нашите качествени стикери за стена можете да украсите детската спалня за миг. Разгледайте ги и се вдъхновете от нашите артистични идеи!


При поръчка над 50,00 лв - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!


Децата ще харесат новата си декорация от deko.bg!

С всяка поръчка получавате безплатен пробен стикер и подробна инструкция за монтаж.