Меню
Профил
Език

Категории

Най-продавани

Графики

Филтри
96 продукт(и)
«1 2 3»
Страница 1 от 3
«1 2 3»

Модерни графични декоративни орнаменти. Стикери за стена. За вашия дом, заведение хотел... Нашите стикери за стена се изработват в България от специално Wall Art фолио, нямат прозрачна подложка или ръбове и веднъж монтирани на стената, крайният ефект наподобява рисунка. Всички наши стикери за стена са специално обработени и лесни за монтаж!  Насладете се на онлайн пазаруването! Поръчайте своя стикер на deko.bg. С всяка поръчка получавате безплатен пробен стикер и подробна инструкция за монтаж.

 

Търсите ли вдъхновение за нестандартен дизайн на стената в дома или офиса си? Ще го намерите тук! Модерните стикери с графики на deko.bg включват изключително богата гама предложения: градски пейзажи, ято птици, изящни пера, 3D орнаменти, световна карта, компас и много други. Чрез тях можете да се сдобиете с професионално създадени графики по стените на стаята, без да има нужда да наемате художник.

 

Купете декоративни стикери с модерни графики. Украсете стените и мебелите с нашите стикери за стена и ще се изненадате колко лесно и забавно може да бъде декорирането. Нашите стикери за стена ще се залепят лесно на всякакви гладки повърхности! Не е ли страхотно?! Когато на стената вече няма място, просто продължете да ги лепите върху кухненски шкафове, врати, гардероби или огледала!

 

Имаме стотици модели стикери за стена тук на deko.bg. Насладете се на пазаруването и не се колебайте да зададете каквито и да е въпроси. 

При поръчка от 80 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!