Меню
Профил
Език

Категории

Най-продавани

Вижте всички статии

Пролетта, цветовете и модата в интериора

Пролетта, цветовете и модата в интериора

С какво ни впечатляват модните тенденции на цветовете в интериора тази пролет? Кои тонове и нюанси да изберем за нашия дом?

 

Благодарение на първите слънчеви лъчи, осмелили се да пробият сивотата на облаците, отново се събуждат от зимен сън пролетните чуства и настроение. Мотивацията, радостта и надеждата бавно подръпват тъмните завеси пуснати от зимата, поглеждат навън и се чудят дали е време отново да заредят сетивата ни със светлина и енергия.

 

Срамежливо скритите пролетни чуства понякога се нуждаят от малко тласък . Как да ги пробудим ли? С разходка под топлото пролетно слънце, букет пъстри цветя или пъстра нова декорация за стена, фототапет или картина, каним пролетта да влезе в умовете и домовете ни.

 

Не е трудно да изберем кои цветове да предпочетем в домовете си тази пролет. Нека се огледаме около нас и преоткрием пролетните цветя. Тяхната пъстрота и многообразие на нюансите зарежда с добро настроение и свежи сили. От това наистина можем, най-рационално и с голямо удоволствие, да се възползваме след сивотата на зимата.

 

 

 

 

Можем без притеснение да обърнем внимание на лалетата и зюмбюлите, в каква комбинация от нюанси цъфтят и да се ориентираме кои цветове да използваме за декорация на дома, а защо не и да обновим гардероба си. Този богат спектър от лилаво, розово, червено, жълто и зелено дава възможност за избор на всеки да намери това, което сърцето му желае, например всички червени и розови тонове отново са на мода. Красивите нюанси на жълтото в комбинация със синьо или лилаво радват любителите на цветното и пъстротата. Освен, че можем да ползваме за декорация и пролетно настроение цветовете на лалетата, те са подходящи този сезон и за нашите модни находки. Нека обърним внимание и на друго пролетно цвете, така примамливо с аромата си - това е люляка. Тенденция през тази пролет е завръщането към почти забравените ретро цветове. Например различните пастелни тонове на зеленото или лилаво. Тези нюанси могат да преоткрият за себе си хората, които харесват малко по-спокойни цветове.

 

Възползвайте се от нашите идеи за стикери за стена, картини и фототапети и декорирайте смело дома си, нека пролетта възтържествува, а заедно с нея и надеждата за ново и по-щастливо бъдеще.

 

екип на deko.bg

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари