Меню
Профил
Език

Категории

Най-продавани

Начало Фототапети

Фототапети

Филтри
68 продукт(и)
«1 2»
Страница 1 от 2
«1 2»

Цветен акцент на стената безспорно подобрява визията на всеки интериор. При нас ще намерите фототапети, които превръщат всяка стена във впечатляващ акцент с минимални усилия.

 

Децата имат специални нужди и желания, защото виждат света с различен поглед. И точно тук идва ролята на фототапетите за детската стая. Децата искат забавление и разнообразие, а скучните бели стени не предлагат това. Нашите детски тапети са специално изрботени и съобразени с предпочитанията на децата и ги пренасят в свят на приключения с любими герои. Предлагаме богат избор както за момчета, така и за момичета. Предлагаме тапети от хартия или флистапети в най-новите дизайни и модерни цветове.

 

Едва ли нещо има толкова голямо влияние върху ефекта и настроението на стаята като цвета на стената. Правилно подбраният цвят придава на помещението характер и уют и човек се чувства комфортно. Спалните и баните се нуждаят от хладни, спокойни, релаксиращи цветове. Кухнята, холът или трапезарията могат да са в по-активна, по-смела цветова схема. Всеки цвят има различен ефект върху настроението: добре е известно, например, че стената в жълто има жизнерадостен ефект, зеленият тон, от друга страна, има успокояващ ефект, а червеният цвят има стимулиращ ефект. Нашите фототапети се предлагат в множество цветове и шарки и впечатляват с високата интензивност на цветовете. Открийте нашите идеи за тапети за вашите стени и се вдъхновете от множеството цветови комбинации за хармоничен дом!

 

Фототапетите, които предлагаме са с изключително високо качество, произведени в Чехия от AGDesign. Сертифицирани по европейски стандарт, не съдържат PVC, не предизвикват алергии.